Валерій ПЛЕХАНОВ: «У Львові все буде залежати від дрібниць»

Наставник «Запоріжжя» – про готовність команди до чергових матчів у Суперлізі

Головний тренер «Запоріжжя» Валерій Плеханов поділився процесом підготовки команди до майбутніх матчів у Львові.

«На жаль, підготовка до цього баблу була зірвана через те, що перехворіли абсолютно всі гравці включно з тренерським штабом. Хтось легше, хтось важче, але всі. Тому фізичний стан наших гравців викликає питання. Підготуватися до 3-денного баблу в таких умовах було складно. Ротація у нас не збільшилася. Я чекаю покращення рівня майстерності наших молодих гравців. Вони повинні давати нам ротацію. Але тренувальний процес був неповноцінним, тому й з цим завданням ми не впоралися. Сподіваємося на бійцівські якості наших гравців, бажання досягати позитивного результату, характер та командну згуртованість. Ось з такими думками ми їдемо до Львова.

Щодо наших суперників. Всі три команди вже перемагали у стартовому баблі, причому «Говерла» та «Рівне» зробили це двічі. «Політехніка» теж мала вигравати вдруге, але поєдинок «Старому Луцьку» віддали самі. У всіх суперників, окрім «Говерли», є по два легіонери.

У цьому баблі всі команди приблизно одного рівня. Все буде залежати від дрібниць - як і хто реалізує свої сильні якості. Їдемо з оптимізмом та бажанням проявити себе», - відзначив Плеханов.

«Запоріжжя» проведе найближчі матчі у Львові, де зіграє з «Прикарпаттям-Говерлою», «Політехнікою-Галииною» та «Рівним». У таблиці Суперліги підопічні Плеханова посідають 6-те місце, маючи 1 перемогу та 1 поразку.

Юрій Остроумов Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 21:57 10

Каталонці не зазнали проблем на виїзді