Магучіх отримала приз. У НОК нагородили найкращих спортсменів місяця

Пам'ятні нагороди отримали Каміла Конотоп, Олександр Желтяков та тренери

Сьогодні, 18 жовтня, в Олімпійському домі у Києві відбулося нагородження переможців конкурсу Найкращий спортсмен місяця за підсумками серпня і вересня 2023 року.

Участь у заході взяли: керівництво та представники НОК України, переможці конкурсу - спортсмени та їх тренери, представники федерацій та спортивних товариств, партнерів НОК.

Від президента НОК України Вадима Гутцайта нагороди отримали:

Найкращим юним спортсменом вересня став плавець Олександр Желтяков. У вересні учень Олександра Кулика став дворазовим чемпіоном світу серед юніорів на дистанціях 100 м та 200 м на спині, встановив дорослий та юніорський рекорди України, здобув олімпійську ліцензію та отримав звання найкращого спортсмена турніру серед чоловіків. Крім того, дніпрянин виборов срібло на 50 м на спині, ставши першим українцем, якому вдалося виплисти на цій дистанції з 25 секунд.

Каміла Конотоп була відзначена у вересні за медальний хет-трик на чемпіонаті світу з важкої атлетики в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Вихованка Валерія Нікуліна стала віце-чемпіонкою світу за сумою двоборства у ваговій категорії до 59 кг, а також здобула срібло у ривку та бронзу в поштовху.

Микола Степанюк Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 21:15 5

Головний тренер юнацької збірної U-17 прокоментував поразку від Чехії.