Бензема може судитися з міністром внутрішніх справ Франції

Француз має намір довести свою непричетність до терористичної організації «Брати мусульмани»

Володар Золотого м'яча 2022 року Карім Бензема відреагував на слова міністра внутрішніх справ Франції Жеральда Дарманена, який звинуватив футболіста у зв'язках із терористичною організацією «Брати мусульмани».

Як відомо, кілька днів тому Бензема публічно виступив на підтримку Палестини у війні з Ізраїлем. Після цього Дарманен і виступив із викривальним твердженням.

Карім Бензема через свого адвоката Х'юга Віж'є спростував зв'язок з організацією «Брати мусульмани» і пригрозив міністру судом.

«Це брехня! Бензема ніколи не мав жодного стосунку до цієї організації. Фактично він вирішив жити в Саудівській Аравії, яка оголосила цю організацію терористичною, чого Франція ніколи не робила. Ми розглядаємо можливість подання позову проти цього міністра, наприклад, за законом про маніпулювання інформацією, настільки дорогим нашому уряду...

І за законом про дифамацію або навіть публічну образу, оскільки цей неіснуючий зв'язок із «Братами-мусульманами», який, як він стверджує, є добре відомим, явно представлений як зневажливий. Неприпустимо, щоб ті, хто керує країною, вважали, що їм дозволено робити все, що завгодно», - заявив Віж'є.

Юрій Остроумов Джерело: Le Parisien
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 травня 2024, 14:21 15

«Атлетіко» зробив трансфер Артема пріоритетним на літо