Батько Ф'юрі назвав умову для бою свого сина з Джошуа

Джон Ф'юрі закликає британського боксера до перемоги

Джон Ф'юрі, батько чинного володаря пояса WBC у надважкому дивізіоні Тайсона Ф'юрі, заявив, що колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа може розраховувати на бій з його сином тільки за певних умов.

«Єдиний спосіб, щоб бій Ф'юрі - Джошуа відбувся - це перемогти Деонтея Вайлдера. Усі пропускають Вайлдера, і ніхто не хоче з ним зустрічатися. Терпіти не можу його як чоловіка, але кожен боксер на планеті його боїться, крім Циганського короля, який двічі його побив.

Їм доведеться вишикуватися в ряд і зробити щось велике. Тайсон ходив до всіх на задній двір, щоб отримати титули. Якщо Джошуа переможе Вайлдера, цей бій можна буде провести за 30 секунд. Якщо Ей Джей досить хороший, нехай переможе Вайлдера, і зробить цей бій мегазначущим. Але на даний момент він мертвий, тому що він цього не заслуговує. Він не може протистояти кільком неробам, як він збирається битися з Циганським королем? Я знаю, що публіка хоче це побачити, але нехай він це заслужить», - заявив Ф'юрі-старший.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі став володарем пояса WBC вигравши у Вайлдера після нічиєї, а потім повторно здолав американця в реванші.

Юрій Остроумов Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 12:44 11

«Манчестер Юнайтед» хотів підписати українця