Ф'юрі жорстко відповів Джошуа, який заявив, що «тягне на собі хевівейт»

Тайсон назвав Ентоні бездарним бійцем

Володар пояса WBC у хевівейті Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) відреагував на слова екс-чемпіона Ентоні Джошуа (26-3, 23 KO) про те, що той «тягне на собі суперважкий ваговий дивізіон».

«Мені абсолютно все одно, що він говорить. На мій погляд, він просто бездар. Він просто великий нероба, який побував у нокауті й зазнав трьох поразок. Його вже не можна порівнювати зі мною, я навіть не чекаю бою з ним. Це вже навіть не протистояння.

Мені це нецікаво. Мильна бульбашка лопнула. Мені вже не так цікаво буде виграв у Ей Джея. Його вже перемогли, його двічі відшльопав Усик, його нокаутував товстун, тож мені нецікаво його перемагати.

Я битимуся з хлопцем, який перебуває в розквіті сил, який є чемпіоном, який більший за нього, сильніший за нього і який завдає більше нокаутуючих ударів, ніж він, - з Нганну. Перейдіть у кінець черги. Бій знято з порядку денного, його більше немає, він помер. Бій було знято з порядку денного, коли його побили», - сказав Ф'юрі.

28 жовтня в Саудівській Аравії Тайсон Ф'юрі проведе 10-раундовий бій з ексчемпіоном UFC Франсісом Нганну (17-3). Поєдинок пройде за правилами професійного боксу з трьома суддями.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:33 4

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»

Коментарі