Він дуже втомився. Батько втікача Роспутька розповів, де його син

Втікши з «Шахтаря», гравець збирається подати документи на російський паспорт

Гравець юнацької команди «Шахтар» U-19 Олександр Роспутько втік із команди після виїзного матчу Юнацької ліги УЄФА проти бельгійського «Антверпена». Футболіст таємниче зник із аеропорту і не сів на зворотний рейс команди.

Батько футболіста Юрій Роспутько в інтерв'ю ЗМІ рф розповів, де зараз знаходиться його син, а також розкрив деталі втечі в росію та ситуації з громадянством. Також батько гравця повідомив, що буде з подальшою кар'єрою колишнього футболіста юнацької збірної України:

«Поки що я не можу повідомити причину, чому Сашко втік із «Шахтаря». Я можу сказати, що в росії йому точно буде безпечніше.

Інформація про прохання щодо політичного притулку - неправда. Мій син його не просив. Він просто подасть документи на російський паспорт, як це зробив би на своїй батьківщині в Донецьку.

Зараз Сашка в жодній команді чекати не варто. Він дуже втомився від усього. Він розслаблюється і відпочиває поки що, а там подивимося».

Футболіст разом із сім'єю втік до росії через Туреччину. Олександр Роспутько зник у аеропорту Антверпена перед посадкою команди на літак. Він пройшов реєстрацію на рейс до Варшави, здав багаж, після чого зник. Йому ніхто не міг додзвонитися, тому що він відключив телефон і видалився з усіх соцмереж. Однією з причин втечі називають політичні розбіжності.

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 19:51 73

Представники англійських грандів були на нещодавньому матчі «гірників» у ЛЧ проти «Аталанти»

Коментарі