Збірна України WU-19: зміна наставника, названий склад на відбір Євро-2024

Наталія Ігнатович на тренерському містку збірної змінила Валерія Паламарчука

Оголошено список із 20 гравців молодіжної жіночої збірної України, викликаних для підготовки до матчів першого етапу кваліфікації Євро-2024 WU-19.

За підсумками жеребкування українки потрапили до групи В4, де зустрінуться зі збірними Північної Македонії, Люксембургу та Вірменії.

Турнір у цьому квартеті відбудеться у Вірменії, в Єревані та Армавірі (стадіони «Академія ФФВ» та «Армавір» відповідно). 22 жовтня українська делегація вирушить до Єревана, де й розпочне баталії за вихід до Ліги А. Напередодні від'їзду в команди заплановано короткочасний навчально-тренувальний збір у Львові (19-22 жовтня).

Новий європейський відбір молодіжна жіноча збірна України розпочне під орудою нового наставника. 31 серпня добіг свого завершення термін дії контракту Валерія Паламарчука. Таким чином, новий сезон збірна розпочне на чолі з виконувачкою обов'язків головного тренера - Наталією Ігнатович.

Колективи, які посядуть четверті місця у своїх групах у Лізі А, продовжать сезон у другому раунді в Лізі В. Посів учасників перед другим раундом залежатиме від того, які місця у своїх групах команди посядуть у першому раунді. За підсумками другого раунду Ліги А визначаться сім команд, які приєднаються до Литви у фінальній стадії Євро-2024.

У Лізі B 23 команди боротимуться за вихід до Ліги А в шести групах. Переможці груп та володар другого місця з найкращим результатом проти команд, що посядуть перше та третє місця у своїх групах, перейдуть у вищий дивізіон. Литва також бере участь у змаганнях, незважаючи на пряму путівку до фінальної частини, яка належить їй як господарю.

Склад молодіжної жіночої збірної України

Євро-2024 WU-19

Перший раунд відбору. Ліга В. Група 4

24.10.2023

27.10.2023

30.10.2023

Ліга А

Ліга В

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 21:31 0

Українець відзначився у поєдинку 37-го туру Ла Ліги на 58-й хвилині