Мампассі заявив, що його бабуся живе у Донецьку. Але не засудив окупантів

У родички Марка «все добре»

20-річний вихованець академії «Шахтаря» Марк Мампассі, який у січні 2022 року за 3 мільйони євро був проданий до московського «локомотива», а нині на правах оренди виступає у Бельгії за «Кортрейк», дав інтерв'ю клубному сайту, в якому так і не наважився засудити дії російських окупантів

«Я був у Туреччині, й чекав новин про мій трансфер. Мій агент вів переговори з моїм клубом - московським «локомотивом». А потім мені зненацька повідомили, що я можу поїхати до Бельгії. Я не вагався. Я негайно пішов», - заявив Мампассі.

Нині захисник живе у центрі Кортрейка разом зі своїми батьками: «Мені подобається тут жити та грати у футбол. Ви можете насолоджуватися прогулянками містом, і команда у клубі просто фантастична. Я можу поговорити з усіма. Я трохи розмовляю французькою і трохи англійською».

При цьому в рідному для Мампассі Донецьку, де він і народився у березні 2003 року, залишається жити бабуся футболіста, хоча сам Марк не хоче говорити про війну: «Моя бабуся досі живе там. Вона не хоче їхати, але в неї все добре. Ми знаходимося у постійному контакті. Мій батько - конголезець. Він зміг переїхати вчитися до Європи завдяки стипендії. То був не Париж, а Донецьк. Там він вивчав економіку в університеті. Моя мати українка навчалася з ним в одному закладі. Там вони й познайомились».

«Кортрейк» орендував Мампассі з опцією викупу. На даний момент центрбек провів за бельгійців 4 матчі.

Зазначимо, що початок повномасштабного військового вторгнення російської армії на територію України Мампассі зустрів у статусі футболіста «локомотива». З того часу футболіст ніяк публічно не реагував на війну та й донині так і не засудив російських окупантів.

Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 11:25 0

Титульний поєдинок у Перті не залишився непоміченим

Коментарі