ШОВКОВСЬКИЙ: «Посада тренера відкрила для мене світ футболу в новій якості»

Екс-голкіпер – про життя після ігрової кар'єри 

Екс-голкіпер київського «Динамо» та збірної України з футболу Олександр Шовковський розповів про своє захоплення футболом та про свою тренерську кар'єру.

«Коли я вперше став у ворота, я марив цією «грою номер один у всьому світі» і навіть не мріяв, що буду захищати кольори найбільш відомого клубу східної Європи та стану гравцем з найбільшою кількістю матчів, зіграних за «Динамо». З того часу минуло багато років… Сьогодні я вже у новій ролі - ролі тренера. Ця посада відкрила і продовжує відкривати для мене світ футболу в новій якості.

Гра мільйонів завжди була для мене більшою, ніж просто гра. Це життєва філософія, де кожне тренування та кожен матч - як маленьке життя, яке ти можеш прожити лише один раз. І я радий, що тепер можу бути наставником для тих, хто вірить у свої мрії так само сильно і невідворотно, як я вірив у свої», - розповів Шовковський у своєму Instagram.

Олександр Шовковський захищав кольори київського «Динамо» з 1993 по 2016 рік та виграв 31 титул. Зараз колишній страж воріт обіймає посаду асистента головного тренера «Динамо».

Раніше Шовковський розповів, які топ-клуби цікавились ним у свій час.

Дмитро Олійник Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 липня 2024, 08:54 1

Британці захоплюються людиною, яка перемогла всіх найкращих боксерів їхньої країни

Коментарі