Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Роспутько – безмозкий д******б»

Легендарний гравець «Шахтаря» розкритикував зрадника України

Легендарний гравець «Шахтаря» Артем Федецький розкритикував зрадника України Олександра Роспутька, який нещодавно покинув донецький клуб та вирушив до росії.

- Артеме, що думаєте з приводу вчинка Роспутька?

- Безмозкий д******б! Так і напишіть. Мізки не можна купити десь в магазині. Якщо людина правильно мислить, то вона повинна розуміти, що зараз відбувається в країні, тим паче, Роспутько з Донбасу, а росія знищує українські міста та села!

Зі спортивного плану - це також повне самогубство. Проміняти юнацьку Лігу чемпіонів на третій дивізіон росії може тільки повний д******б!

- У «звєзді» із санкт-петербурга тренерами є Геннадій Зубов та Віталій Віценець.

- Тоді зрозуміло, звідки ноги ростуть. Напевно, вони раніше мали попередню розмову з цим Роспутьком. Ці люди для мене мертві, я про них забув. Віценець завжди «славився» своїми проросійськими поглядами. Зубов на цю тему говорив менше, але його вчинок - поїхати тренувати російську команду під час повномасштабної війни - говорить сам за себе. У мене немає слів, на язику тільки нецензурщина щодо них.

- Як думаєте, чим росіяни могли переманити Роспутька?

- Тут справа не в грошах. Скоріше за все, у нього мізки прогнили від російської пропаганди. Думаю, ця людина давно планувала втечу. Він дочекався, поки виїде з «Шахтарем» за кордон, і втілив свій план у життя. Напевно, на нього давно вже вийшли люди із росії.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 травня 2024, 11:10 10

Поворознюк задоволений роботою арбітрів у Першій лізі

Коментарі