ДЕ ЛА ФУЕНТЕ: «Перемога стала нагородою Іспанії за старання всієї команди»

Збірна Іспанії вдома завдала поразки команді Шотландії

12 жовтня відбулися матчі 7-го туру кваліфікації Євро-2024.

Збірна Іспанії вдома завдала поразки команді Шотландії (2:0). У другому таймі голи забили Альваро Мората та Ойан Сансет.

Ситуація у групі A: Шотландія (15), Іспанія (12), Норвегія (10), Грузія (4), Кіпр (0).

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте:

«У першому таймі ми грали дуже інтенсивно, але треба було зробити коригування, щоб використовувати вільні зони, які ми почали створювати. Перемога стала нагородою не лише за гол і асист від двох гравців, що вийшли на заміну, а й за старання всієї команди».

Півзахисник збірної Іспанії Родрі:

«Велика перемога над хорошою командою, яка чудово грала. Вони мають боєздатний колектив. Було важко знаходити вільні зони. Але врешті-решт нам це вдалося».

Нападник збірної Іспанії Альваро Мората:

«Ми - Іспанія, ми повинні показувати хорошу гру в таких важливих матчах та вигравати їх. Ми знали, що у збірній Шотландії багато гравців із топових команд, і розуміли, що багато залежатиме від нашого терпіння у пошуках гольових моментів».

Головний тренер збірної Шотландії Стів Кларк:

«Ми зіграли дуже добре і розчаровані поразкою, бо були сповнені рішучості вийти у фінальну частину тут. Але ми багато чому можемо порадіти. Ми приїхали сюди не для того, щоб програвати. Другий гол збірної Іспанії надає лиску перемозі іспанців, але я не впевнений, що вони її заслужили. Ми їхали сюди, щоб показати, що маємо гарну команду, і тепер Іспанія знає, хто ми».

Відео голів та огляд матчу

Микола Степанов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 21:35 0

Також було зіграно ще два матчі 9-го туру іспанської Ла-Ліги