АНДРОНОВ: «Усі молодці. Ми грали з дуже потужною командою Німеччини»

Українські гандболістки програли стартовий матч відбору ЧЄ з різницею в 7 м'ячів

У стартовому матчі відбіркового турніру на жіночий чемпіонат Європи 2024 з гандболу збірна України виїзді поступилась Німеччині з рахунком 24:31

Віталій Андронов, головний тренер збірної України, прокоментував гру так:

«Сьогодні є поразка, але я вважаю, що всі дівчата сьогодні молодці. Перший тайм взагалі був дуже змістовний. Так, нам не вистачило сил. І проблеми були в атаці. Німкені дуже потужні, і нам важко було їх стримувати суто фізично. А так, в принципі, я бачу, де ми можемо підсилитись. Але хочу сьогодні дуже подякувати своїм дівчатам за цю гру. Як би то не було, вони - молодці!

Дебют Андріани Науменко? Вона - взагалі молодець! Враховуючи, що вона провела з нами тільки чотири тренування, сьогодні показала себе як боєць! Я дуже задоволений, що вона з нами! І буде додавати ще, коли буде більше з командою.

Гра Діани Дмитришин? Діана також молодець. Сьогодні своє діло зробила. Так, десь були помилки, але нічого, вона намагалась. Всі сьогодні молодці! Ми грали в Німеччині з дуже потужною командою. З дуже сильними гравцями. Але, ще раз кажу, дівчата - молодці!»

Публикация от ФГУ (@ukraine__uhf)

Микола Степанюк Джерело: Федерація гандболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 18 травня 2024, 23:16 0

Змішана двійка та чоловіча четвірка перемогли у балансі