Постачальник даних для букмекерів організував збір коштів для дітей України

Гроші підуть на організацію різдвяного свята

Компанія Betby, постачальник даних для букмекерських контор, провела благодійний аукціон у рамках святкування свого п'ятиріччя, отримані кошти пішли на користь Common Ground - громадського центру.

Компанія Common Ground, розташована в Ризі, в одному з офісів Betby, використовуватиме кошти для проведення різдвяного свята для дітей, які постраждали від війни в Україні.

У рамках кампанії зі збору коштів Betby подвоїла гроші, зібрані в ході кампанії, перш ніж зробити пожертву громадському центру.

Леонід Перцовськи, генеральний директор Betby, сказав:

«Святкування нашого п'ятирічного ювілею, віддаючи належне нашим співробітникам і людям у ширшій спільноті в Ризі, є слушним способом відзначити цю подію.

Ми дуже пишаємося тим, що ставимо людей на перше місце, і без талановитих і відданих своїй справі співробітників ми не побачили б, як наш бізнес набирає сили і не опинився в тому прекрасному становищі, в якому ми знаходимося сьогодні.

Я дуже вдячний усім, хто приєднався до нас у нашій дивовижній пригоді».

На аукціоні було запропоновано 12 різних предметів, кожен із яких був наданий одним із керівників або керівників компанії.

До них входили гра в гольф з генеральним директором Леонідом Перцовськи, вечеря та дегустація вин з операційним директором Євою Берковою, прогулянка на морському човні з комерційним директором Крісом Ніколопулосом, футболка від керівника відділу дизайну Сергія Грабінського та вечір караоке зі старшим офіцером зі зв'язків із громадськістю Аглай Гетой.

Betby співпрацює з громадським центром Common Ground з початку року, допомагаючи організації у зусиллях з інтеграції людей, які були змушені залишити свої будинки через війну в Україні.

Данііл Агарков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 19:46 10

Для Михайла цей гол став 5-м у чемпіонаті Англії