Турнір у Цинциннаті не буде переїжджати в Шарлотт і стане двотижневим

Змагання планують відсвяткувати 150-ту річницю в місті заснування

Компанія Beemok Capital бізнесмена і філантропа Бенджаміна Наварро з Чарльстона оголосила про рішення зберегти турнір Western & Southern Open у тенісному центрі Lindner Family Tennis Center у Мейсоні, недалеко від Цинциннаті, ще на 25 років.

Заснований 1899 року, турнір є найстарішим у США професійним тенісним турніром, який проводиться в місті його заснування. Наступного року турніру виповниться 125 років. Завдяки зобов'язанню Наварро, в кінцевому підсумку турнір відзначить 150 років проведення змагань у штаті Огайо.

Цей тенісний турнір має категорії ATP Masters 1000 і WTA 1000. Це один із дев'яти найбільших світових турнірів, у якому одночасно змагаються чоловіки та жінки.

Компанія Beemok Capital придбала турнір у жовтні 2022 року у Тенісної асоціації США і незабаром після цього почала оцінювати можливість його збереження на колишньому місці або перенесення в Шарлотт.

У 2025 році турнір у Цинциннаті збільшиться в розмірах і тривалості, його тривалість зросте з 9 до 12 днів, а кількість гравців в одиночному розряді збільшиться з 56 до 96 осіб.

Зазначимо, що Бенджамін Наварро - батько тенісистки Емми Наварро (№47 WTA). Він також володіє турніром WTA 500 у Чарльстоні.

Володимир Клепач Джерело: Western & Southern Open
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 00:42 7

Кевін вважає Михайла Мудрика найсильнішим у складі «синьо-жовтих»