Гірник-Спорт оштрафував футболіста за слова «вгамуйтесь, журналюги»

Артем Нижник підтримав порушників комендантської години з «Динамо» U-19

Клуб «Гірник-Спорт» оштрафував футболіста Артема Нижника, який написав коментар «вгамуйтеся, журналісти» під новиною про порушення комендантської години трьома гравцями «Динамо» U-19 (караоке-бар відвідали Дмитро Кремчанін, Кирило Осипенко та Владислав Герич).

Клуб «Гірник-Спорт» приніс вибачення за коментар свого гравця:

Футбольний клуб «Гірник-Спорт» засуджує дії свого гравця Артема Нижника, який образливим коментарем у бік представників ЗМІ відреагував на допис щодо порушення комендантської години гравцями київського «Динамо» U-19. Клубом на гравця вже накладений грошовий штраф.

Також ми не згодні та висловили суворе попередження гравцям «Гірника-Спорт», які поставили лайки під цим дописом - Данило Тузенко, Владислав Молько, Ілля Юрченко, Радіон Посєвкін, Данило Веклич, Микита Жуков та Богдан Гора.

ФК «Гірник-Спорт» приносить вибачення за коментар свого гравця на адресу представників ЗМІ, які виявили порушення комендантської години футболістами київського «Динамо» U-19, адже громадяни України повинні дотримуватися комендантської години і не порушувати її під час повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Микола Степанюк Джерело: ФК Гірник-Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 23:47 0

Олег Орєхов спеціально для Sport.ua – про резонансний епізод півфіналу ЛЧ

Коментарі