Андрій ВОРОБЕЙ: «Яремчук зараз не в тому стані, щоб грати за збірну»

Колишній нападник «Шахтаря» розповів, кого очікує побачити у нападі збірної України

Колишній нападник «Шахтаря» Андрій Воробей розповів, кого очікує побачити у нападі збірної України.

- Чекаємо виключно на дві перемоги. Тому що в таких матчах просто не можна втрачати очок. Якщо ми хочемо поборотися за вихід на Євро, ми мусимо не лише налаштовуватися на ігри з грандами як-то Англія та Італія, а брати максимум очок з Північною Македонією та Мальтою.

- Наскільки відчутною для збірної буде відсутність і Циганкова, і Ярмоленка?
- Відсутність Циганкова в даний момент це відчутна втрата, адже він провідний гравець, був у хорошій формі у Жироні. А от Ярмоленко був не в такій хорошій формі, хоча в Динамо він грає не останню роль, адже є досвідченим та майстерним гравцем.

- Хто зіграє на їхній позиції?
- Важко зараз назвати прізвище, але вибір у тренера є. Той же Зубков, якщо не буде травмований, або Мудрик.

- Ви, як нападник, як оціните гру збірної в атаці в попередніх матчах?
- Оцінка нападника лише одна - забиті голи та результативні дії. Наразі наша атака, можливо, і не сяє, але є в кого вірити. Довбик у хорошій формі і, думаю, більш ніж на 1000% він буде грати в основі.

- Що скажете про Яремчука?
- Якщо тренер не поставить його за колишні здобутки, то його не буде на полі в цих матчах. Нехай Роман на мене не ображається, але зараз він не в тому стані, аби грати в збірній України.

- Є ще варіанти - Ванат та Русин.
- Мені подобається, як грає Ванат в «Динамо». Він забиває, створює моменти, через нього йде гра команди. Цей молодий гравець гідний отримати шанс в матчах за збірну. Думаю, в найближчих матчах ми побачимо на полі Довбика та Ваната. Когось дещо більше за часом, когось менше.

Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними України та Північної Македонії відбудеться 14 жовтня в Празі (початок - о 16:00 за київським часом). Поєдинок же з Мальтою пройде 17 жовтня на Національному стадіоні в містечку Та-Калі (початок - о 21:45 за київським часом).

Дмитро Вербинський Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі