Евандер ХОЛІФІЛД: «Усик не поб'є Ф'юрі, але це може зробити Джошуа»

Легендарний боксер не вірить в українця

Наприкінці цього року або на початку наступного має з'явитися перший абсолютний чемпіон у надважкій вазі з часів Леннокса Льюїса у 1999 році. Льюїс переміг Евандера Холіфілда і завоював усі титули чемпіона світу після того, як сам Холіфілд був власником усіх поясів після перемоги над Дастером Дугласом у 1990 році.

Але сам Холіфілд не вірить, що абсолютним чемпіоном стане Усик.

«Ні, Усик не поб'є Ф'юрі. Я думаю, що Тайсон Ф'юрі показав, що він чудовий боєць. З усіх бійців він той, хто зміг працювати над собою, і внесення коректив над собою робить вас кращими», - сказав Холіфілд.

Але Холіфілд вважає, що є одна людина, яка має шанс скинути Ф'юрі з престолу - колишній дворазовий чемпіон Ентоні Джошуа.

60-річний екс-боксер вважає, що Джошуа матиме більше шансів проти чинного чемпіона WBC, ніж проти Усика, і що всі переваги Джошуа зроблять його фаворитом у цьому поєдинку.

«Джошуа вищий за Усика, і вони обидва сильні, тому справа дійде до швидкості. Я думаю, що Ентоні Джошуа є ідеальним бійцем для перемоги над Ф'юрі, тому що за зростом вони однакові. Все стає однаковим, коли ці двоє б'ються - все зводиться до того, хто найсильніший.

Схоже, що все це грає на користь Ентоні Джошуа, але поки цього не станеться, це буде просто гра в здогадки», - сказав Холіфілд.

Раніше стало відомо, що Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі підписали документи на чемпіонський двобій, але спочатку британець буде битися з ексчемпіоном UFC Франсісом Нганну 28 жовтня.

Бій мав відбутися ще 29 квітня 2023 року, але сторонам не вдалося домовитися. Нова дата - 23 грудня 2023 року, але може бути і січень 2024. Місцем проведення стане Саудівська Аравія.

Сергій Рип'юк Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 00:59 0

Бій за вакантний титул чемпіона світу за версією WBO відбудеться у ніч із 18 на 19 травня

Коментарі