Кіперів вилучили, Жиру став у ворота. Мілан обіграв Дженоа з Маліновським

Гра завершилася перемогою «червоно-чорних» із рахунком 1:0

7 жовтня відбувся матч 8-го туру Серії А між клубами «Дженоа» та «Мілан». Гра завершилася мінімальною перемогою «червоно-чорних» з рахунком 1:0.

Єдиний гол на 87-й хвилині забив Крістіан Пулішич.

На 90+7 Меньян сфолив за межами штрафного майданчика і був вилучений з поля. У ворота гостей став Олів'є Жиру, оскільки «Мілан» уже використав усі заміни до цього часу. Штрафний «Дженоа» реалізувати не зміг. М'яч влучив у поперечину, а потім захисники «дияволів» винесли його на кутовий. На стандарт прибіг кіпер «Дженоа» Хосеп Мартінес. Нічого небезпечного створити біля воріт «Мілана» не вийшло, а потім Мартінес зіграв у підкаті проти захисника «Мілана» і порушив правила, за що отримав другу жовту.

На 90+14 Жиру врятував «Мілан», впевнено зігравши на виході.

Український футболіст господарів Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі команди та провів на полі 67 хвилин, після чого був замінений на Беркана Кутлу.

Наразі «Мілан» посідає перше місце у таблиці чемпіонату Італії. У команди 21 очко після 8 турів. У найближчого переслідувача «Інтера» на 2 пункти менше. «Дженоа» знаходиться на 15-й позиції з 8 очками.

Серія А. 8 тур. 7 жовтня

Дженоа - Мілан - 0:1

Гол: Пулішич, 87

Вилучення: Мартінес, 90+13 - Меньян, 90+9

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 16:13 0

Зірка хевівейту прокоментував мегафайт

Коментарі