Джордж ГРУВС: «Думаю, що Олександр Усик переможе Тайсона Ф'юрі»

Колишній чемпіон світу дав свій прогноз на найбільш очікуваний бій року

Колишній чемпіон світу з боксу Джордж Грувс дав свій прогноз на найбільш очікуваний бій року - Олександр Усик проти Тайсона Ф'юрі:

«Я не думаю, що серія боїв Ф'юрі піде йому на користь. Йому ще треба побитися з бійцем UFC. Хто знає, про що ти думаєш, коли б'єшся з кимось, хто, як тобі здається, слабший за тебе? Чи тренувався він належним чином? Чи був він різким? Чи були у нього правильні спаринги?

Усик винятковий у тому, що вміє змінюватися та адаптуватися. Його боксерські здібності, на мою думку, перевершують всіх інших у надважкій вазі. Те, чого йому не вистачає в природних розмірах, він компенсує таймінгом, напрямком ударів, позицією ніг, темпом і потужністю. Це найважчий бій Усика, але я думаю, що він переможе».

Бій Ф'юрі - Усик мав відбутися ще 29 квітня 2023 року, але сторонам не вдалося домовитися. Нова дата - 23 грудня 2023 року, але може бути і січень 2024. Місцем проведення стане Саудівська Аравія.

Переможець бою стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій ваговій категорії. Останнім абсолютом у хевівейті був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус у 1999 році.

Дмитро Вербинський Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 18:05 3

Келл Брук вважає, що Тайсон зробив достатньо, щоб виграти за рішенням суддів