Василь ГРИЦУК: «Ми хочемо показати Динамо на що здатне житомирське Полісся»

Півзахисник житомирського клубу поділився очікуваннями від матчу проти киян

Півзахисник житомирського «Полісся» Василь Грицук поділився очікуваннями від матчу 10-го туру УПЛ проти київського «Динамо».

«В попередньому турі для перемоги нам не вистачило голу, як би очевидно це не звучало. Але загалом я вважаю, що ми провели непоганий матч, було небагато моментів, але було й багато боротьби. Може, матч не виявився таким яскравим, але я думаю, що позитивних емоцій ми не втратили. І вже зараз ми готуємось до наступного матчу.

«Динамо» - одна з тих команд, про які не потрібно багато говорити. Всі знають, що це - бренд, це - лідер нашого чемпіонату. Тому, я думаю, що слова - зайві. Дуже гарний настрій, всі готуються і всі хочуть показати «Динамо» на що здатне житомирське «Полісся» - це, в першу чергу, командна гра і командний дух. Зараз не ті часи в «Динамо», вони зараз перебудовуються, але все одно - це «Динамо» і вони завжди будуть грати на перемогу. Тому я думаю, що на нас чекає гарний матч», - розповів Василь Грицук

Стартовий матч 10-го туру УПЛ між «Поліссям» та «Динамо» розпочнеться сьогодні, 6 жовтня, початок матчу запланований о 15:00 за київським часом.

Дмитро Олійник Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 10:07 0

Дивіться відеоогляд поєдинку 3-го туру групи В Копа Америка 2024