ЛНЗ, Полісся та Оболонь оштрафовані за присутність глядачів на трибунах

В умовах військового становища матчі мають проводитися без глядачів

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ оштрафував клуби ЛНЗ, Оболонь та Полісся за порушення вимог щодо проведення матчу без глядачів. Ці клуби порушили Додаткові заходи безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах воєнного стану.

За порушення під час матчу 8-го туру УПЛ ЛНЗ Черкаси - «Динамо» Київ, який відбувся 23 вересня, КДК УАФ зобов'язав ЛНЗ Черкаси сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 150 тисяч грн та заборонив використання домашнього стадіону на два матчі умовно

За повторне порушення під час матчу 8-го туру УПЛ «Оболонь» Київ - «Верес» Рівне, який відбувся 22 вересня, КДК УАФ зобов'язав «Оболонь» Київ сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 15 тисяч грн.

За повторне порушення під час матчу 8-го туру УПЛ «Полісся» Житомир - «Минай», який відбувся 23 вересня, зобов'язав «Полісся» Житомир сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 25 тисяч грн.

УАФ звернув увагу, що відповідно до п. 1.4 Додаткових заходів безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах воєнного стану - матчі проводяться без глядачів.

Відповідно до рішення Виконавчого комітету УАФ на час дії воєнного стану кошти, отримані УАФ як обов'язкові грошові внески клубів за рішеннями Контрольно-дисциплінарного та Апеляційного комітетів УАФ, перераховуються на платформу United24.

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії