ЛЕБЕФ: «Якби з Мудриком грав Лемпард, ви б побачили іншого футболіста»

Колишній захисник «Челсі» впевнений, що українцю не вистачає досвідчених партнерів по команді

Колишній захисник «Челсі» і збірної Франції Франк Лебеф заявив, що Михайлу Мудрику не вистачає досвідченого партнера по команді, який допоміг би йому повністю розкритися.

- Хто винен у такому невдалому старті «Челсі»: Почеттіно, Тодд Боелі чи обидва?
- Я б сказав, що найбільше винні люди, які відповідають за підбір гравців. Це нормально - підписувати молодих гравців на тривалі контракти, якщо вони віддані своїй справі, але рада директорів забула збалансувати команду. Кістяк команди дуже молодий, за винятком Сілви, і досвіду в нього не так багато. Навіть Енцо Фернандес виглядає дуже молодим, незважаючи на те, що знає гру досконально.

Я не бачу лідерів, і це головна проблема. Команда з підбору персоналу не подумала про це, і я вважаю, що всі несуть за це відповідальність. Боелі схвалив угоди, а Почеттіно за них відповідає. Якби мені запропонували очолити «Челсі», навіть я б відмовився!

Відсутність керівництва - це незворотна проблема, і я не знаю, як вони зможуть її вирішити.

- Михайло Мудрик грає не в тій команді, чи він просто недостатньо сильний?
- Мудрику довелося нелегко, з огляду на те, що сталося в його країні, і той час, коли він прийшов у «Челсі», але настав час, коли він має почати приносити користь. Якби поруч із Мудриком грали Френк Лемпард, Роберто Ді Маттео або Джанфранко Дзола, то ви б побачили зовсім іншого гравця.

У цьому й полягає проблема - у балансі команди. «Челсі» потрібно розбити команду навпіл і залучити в неї досвідчених гравців, щоб почати досягати результатів. Ерлінг Холанд забив більше голів, ніж «Челсі»! Нещодавно мене запитали, чи не збирається Холанд закінчити сезон із більшою кількістю голів, ніж «Челсі», і це цілком реально. Сподіваюся, що цього не станеться!, - сказав Лебеф.

Колишній гравець «Ліверпуля» Джеймі Каррагер порадив тренерському штабу «Челсі» дати Михайлу Мудрику більше ігрового часу.

Володимир Клепач Джерело: Casinosenligne
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 04:55 0

«Реал» та «Барселона» зможуть зійтись у матчі за трофей