Легенда Челсі: «Арсенал не просто так хотів Мудрика, він – феноменальний»

Пет Невін упевнений, що Михайло стане гравцем світового класу

Легенда «Челсі», «Евертона» і збірної Шотландії Пет Невін розповів, чи винна команда в тому, що Михайло Мудрик не може заграти, чи він просто не справляється.

«Арсенал» не просто так хотів отримати Мудрика, він - феноменальний. Його швидкість просто приголомшлива, як і його майстерність. У нього були проблеми, не такі, як у всіх інших, оскільки він був українським хлопцем, який приїхав у нову країну. Крім того, на ньому висіла величезна сума трансферу, хоча зараз цей тиск трохи ослаб через інші виплати «Челсі».

Я думаю, що у нього є потенціал стати великим форвардом і великим творцем. Він прийшов у команду, яка грала не дуже добре, але й сам не полегшив собі завдання. Його показники в минулому сезоні були не дуже хорошими. Я завжди дивлюся на основні якості гравця, і я не думаю, що «Челсі» хоче його втратити. «Челсі» краще за інших знає, що якщо відпустити гравця, то він може стати гравцем світового класу в іншому місці», - сказав Невін.

Колишній гравець «Ліверпуля» Джеймі Каррагер порадив тренерському штабу «Челсі» дати Михайлу Мудрику більше ігрового часу.

Володимир Клепач Джерело: Online Betting Guide
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 червня 2024, 00:08 0

Чинний чемпіон Євро здобув вольову перемогу

Коментарі