Жирона – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 30 вересня о 19:30 за Києвом

30 вересня на «Монтіліві» пройде матч 8-го туру Прімери, в якому «Жирона« зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Старт поєдинку заплановано на 19:30 за київським часом.

Жирона

Клуб проводить лише четвертий рік у форматі Ла Ліги за всю історію, і другий поспіль. У минулій темпораді, повернувшись після трирічної паузи, через плей-оф, жиронці стали одним із головних відкриттів розіграшу. Дещо не вистачило для того, щоб до кінця боротися за єврокубки, але у верхній частині таблиці Циганков і компанія фінішували по праву. Влітку до колективу приєднався ще 1 українець Довбик. По ньому є питання, але Артем, як і Віктор, поступово покращує статистику голами і передачами. Хоча яскравіше виглядають Савіо з Янгелем Еррерою. У підсумку, розпочавши з 1:1 у Сан-Себастьяні, потім підопічні Мічела Санчеса штампували перемоги, заскочивши минулої суботи навіть на перше місце. І це не збентежило - обіграли і Вільярреал 2:1 у вольовому стилі, причому саме Довбик зрівнював рахунок.

Реал Мадрид

Команда цього сезону явно намагається відвоювати позиції, що були втрачені в минулому розіграші, з невдачами у Прімері та Лізі чемпіонів. Щоправда, Флорентіно Перес для вершкових цього разу придбав лише одного мега-зіркового футболіста, Беллінгема, а дірки, пов'язані з відходом Бензема та травмою Куртуа, просто затикали більш-менш гідними варіантами з орендами Хоселу та Кепи. Втім, Джуд багато забиває, у тому числі і в Лізі чемпіонів - саме він оформив 1:0 з берлінським Уніоном, що дебютує, опинившись у додані хвилини у потрібному місці, щоб добити у вже порожні ворота. У Прімері вдалося стартувати при стовідсотковому результаті, в тому числі почавши з 2:0 з Атлетиком. Але з наступним принциповим противником, Атлетіко, все закінчилося на минулих вихідних поразкою 1:3. Потім обіграли Лас-Пальмас, але все одно перше місце було втрачено.

Статистика особистих зустрічей

Неймовірно, але у Жирони 2 перемоги та нічия з галактикос у трьох останніх очних поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом столичного гранда. Але жиронці теж хороші, тому ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,63).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 12:00 0

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії

Коментарі