Карл Фроч зробив категоричний прогноз на бій Леннокс Льюїс – Тайсон Ф'юрі

Колишній чемпіон світу впевнений, що Леннокс був кращим

Колишній чемпіон світу в другій середній вазі Карл Фроч вважає, що легендарний абсолютний чемпіон світу в хевівейті Леннокс Льюїс (41-2-1, 32 KO) переміг би чинного володаря пояса WBC в надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО)

«Причина, через яку я сумнівався, полягає в тому, що Ф'юрі, безумовно, досить великий, досить вправний, досить легкий на ногах і володіє досить швидкими комбінаціями, щоб дати будь-кому важкий бій.

Але я думаю, що Леннокс Льюїс - особливо той Льюїс, який декласував Анджея Голоту, провів переконливий реванш із Хасімом Рахманом після нокауту, і був в одному ряду з найкращими з найкращих.

Може, у нього і були суперники, які вже пережили свої найкращі часи, як Майк Тайсон. Але у Льюїса набагато кращий послужний список. Він найвидатніший спортсмен усіх часів, якщо не найвидатніший із британців.

Якщо поглянути на послужний список Ф'юрі, - він блискучий боєць і потенційно один з найкращих, особливо якщо переможе Усика і отримає бій з Ентоні Джошуа. Але наразі, якщо судити за боксерським резюме, Льюїс перемагає Тайсона Ф'юрі», - сказав Фроч.

Раніше Леннокс Льюїс зробив прогноз на потенційний бій Усика з Ф'юрі.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 03:50 30

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі