Єгор ЯРМОЛЮК: «Зінченко мені напихав, що я не знаю англійської мови»

Гравець уже освоївся в Англії

Молодий хавбек «Брентфорда» Єгор Ярмолюк розповів про те, що приїхав до Великобританії без знання англійської мови, проте швидко її вивчив. Тим більше, що гравець Олександр Зінченко підштовхнув до цього свого співвітчизника.

«Спочатку у мене були труднощі з мовою, але зараз я вільно спілкуюсь з тренерами та з партнерами по команді, це вже не проблема для мене. Зараз мені, звісно, легше. Мав чотири уроки на тиждень. З моменту мого переходу я нічого не знав, та за декілька місяців підтягнув. Зараз це дуже легко для мене. З тренером завжди спілкуюсь англійською. Дати інтерв'ю англійською, думаю, не буде проблемою для мене. Я взагалі майже нічого не знав, все вивчив тут».

«Підтримую зв'язок з Зінченком і Миколенком. Ми завжди на зв'язку. Можемо іноді списатись, вони дадуть якусь пораду. Олександр порадив вчити англійську мову. Ми з ним зустрілись на базі «Арсенала». Тренери «Брентфорда» сказали йому, що я нічого не знаю, і він мені напихав, але потім я виправився, і зараз вже все добре», - розповів Ярмолюк.

Ярмолюк ще не дебютував в АПЛ, але цього сезону регулярно потрапляє в заявку на матчі чемпіонату.

Іван Зінченко Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 червня 2024, 18:21 0

Дивіться найкращі моменти матчу 1-го туру Євро-2024