Повний бойкот. УАФ висловилася з приводу рішення УЄФА про допуск рф U-17

В УЄФА вирішили допустити збірні рф до 17 років до чемпіонату Європи U-17

Українська асоціація футболу (УАФ) закликала приєднатися до бойкоту юнацьких збірних рф внаслідок рішення УЄФА знову допустити збірні цієї країни до 17 років до чемпіонату Європи U-17.

26 вересня виконавчий комітет УЄФА ухвалив рішення про часткову реінтеграцію російського футболу, заявивши, що «діти не повинні бути покарані за дії, відповідальність за які лежить виключно на дорослих».

Заява УАФ з поводу рішення УЄФА

УАФ рішуче засуджує сьогоднішнє рішення УЄФА про повернення до міжнародних змагань команд U-17 із рф.

УАФ наполягає на збереженні попередніх рішень УЄФА та ФІФА щодо недопущення всіх російських команд до участі в міжнародних змаганнях під егідою даних організацій.

УАФ підтверджує, що не братиме участі в жодних змаганнях за участі російських команд, та звертається до інших асоціацій-членів УЄФА з проханням бойкотувати можливі матчі за участі команд із рф за умови їхнього допуску.

Переконані, що ухвалення подібних рішень щодо поступового повернення команд із рф до участі у змаганнях у розпал воєнних дій, які веде російська федерація проти України, є безпідставним та таким, що толерує російську агресивну політику.

Рішуче закликаємо УЄФА переглянути дане рішення та залишити чинним попереднє рішення про повне відсторонення будь-яких команд із рф від участі в міжнародних змаганнях.

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі