АЛІЄВ: «Колишня дружина вбила кар'єру Максимюку і вбила кар'єру мені»

Відомий у минулому футболіст розповів, чому так рано пішов із великого футболу

Колишній гравець «Динамо» і збірної України Олександр Алієв розповів, чому рано закінчив кар'єру і хто в цьому винний.

- Ти кар'єру закінчив досить рано...
- Я думаю, що ти знаєш чудово, завдяки кому я закінчив цю кар'єру. Ось ця колишня, бачиш, вона забрала все і у дітей, і у мене. А зараз ходить і просто бухає.

- Переживати складно було?
- Перший час так, звичайно. Коли я розумів, що я можу ще грати і закінчив в 30 років. Я знаю, що міг грати. Але я вже мав таку репутацію, бо ця Тетяна, яка почала ходити по всіх цих камерах і розповідати, який я херовий. Бачиш, воно все швидко забувається. Коли в тебе шанелі, мерседеси, діаманти, годинник. Це все вона ж просто з неба дістала.

- Як відбувається чи як у тебе стався кінець кар'єри? Що це було? Це один день, одне рішення, одне повідомлення. Як це відбулося?
- У мене пішли ці скандали. Знаєш, я просто плюнув на все вже, на неї взагалі плюнув. У мене вже не було до неї жодних, та й не було до неї високих почуттів. І вона почала ось це все на камери, що я алкоголік.

Так, у мене були непрості часи. Усі думали, що я справді алкоголік. Я випивав, нічого не приховую. Але те, що б'ю її, вбиваю, знищую... Людина вбила кар'єру Ромі Максимюку і вбила кар'єру мені. Просто я дурень, не знаю, куди дивився.

Але дякувати Богові, що в мене є хоч прекрасні діти. Можливо, за одне це їй можна сказати дякую, що маю прекрасних дітей. Але вона бере дітей вбиває. Це просто, вибач мені, кінчений алкоголік.

Я ніколи цього не розповідав, завжди брав на себе удари, коли вона там знімала. Я можу зробити те саме, показати, яка вона ходить по підворіттях. Як вона дітей кидає тижнями, як вона їх не годує. Я ж не просто так виставляю, що я готую щось. Так, я отримую від цього задоволення, але я готую через те, що її немає. Я не можу своїх дітей залишити без їжі. Вона не забезпечує їх, вона живе в моїй квартирі. Спить у дитячій, але вона там не прибирає, нічого не робить. Ходить бухає, тижнями її немає.

Діти це все бачать, діти все знають. Для них я був, є і залишуся батьком, тому що це мої діти, це моя кров, - сказав Алієв.

Раніше Олександр Алієв розповів, що був доларовим мільйонером.

Володимир Клепач Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 00:42 5

Кевін вважає Михайла Мудрика найсильнішим у складі «синьо-жовтих»

Коментарі