Іван ПЕТКОВ: «Я задоволений виступом команди»

Наставник жіночої збірної України з волейболу оцінив виступи команди

Головний тренер жіночої збірної України з волейболу Іван Пєтков оцінив виступи команди у кваліфікаційному турнірі до Олімпійських ігор.

«Я задоволений виступом команди. Упродовж усього літа команда показувала хороший рівень гри - і в Золотій Євролізі, і в Кубку претенденток, і на чемпіонаті Європи, і от на олімпійському відбірковому турнірі.

Зараз ми грали п'ять поспіль матчів проти п'яти команд з топ-10 світового рейтингу, і ми продемонстрували якісний волейбол. Наша молода збірна показала, що дуже сильно виросла. Я щасливий і задоволений, як вони розвиваються. На кожному наступному турнірі команда додавала у рівні та грала краще.

Наступний рік - Золота Євроліга, кваліфікація на чемпіонат Європи. Якщо виграємо Золоту Євролігу, то треба вигравати Кубок претенденток. Це дуже важливо. Коли команда потрапляє у Лігу Націй - кожна гра буде на такому рівні, як на олімпійському турнірі, це дає досвід, дає шанс думати про відбір на наступну Олімпіаду. Це найважливіша задача на наступний рік - відібратися у Лігу Націй», - сказав Пєтков.

Збірна України завершила відбірковий турнір ОІ-2024 із 6 набраними очками (2 перемоги та 5 поразок).

Дмитро Олійник Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 16:59 2

Девін підколов американця

Коментарі