БУДАНОВ: «В результаті атаки на штаб чф рф в Севастополі загинуло 9 людей»

Начальник ГУР України розповів подробиці наслідків атаки

Внаслідок атаки України на штаб чорноморського флоту рф в Севастополі загинули щонайменше 9 осіб, а поранення отримали 16. Серед них - російські генерали.

Начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов в інтерв'ю Голосу Америки розповів:

«Серед поранених - командувач угрупування генерал-полковник олександр романчук, у дуже важкому стані. Начальник штабу генерал-лейтенант олег цеков - знаходиться у непритомному стані.

Кількість постраждалих звичайних військовослужбовців, які є працівниками штабу, ще встановлюється. Це військові, які несуть службу, охорона тощо - вони не входять до того переліку, який я вам озвучив».

олександр романчук - командувач угрупування російських сил на Запорізькому напрямку, отримав звання генерал-полковника у 2023 році. Генерал-лейтенант олег цеков - командир 200 омсбр берегових військ північного флоту вмф рф.

Буданов не підтвердив повідомлення про можливу загибель командувача чорноморського флоту рф адмірала віктора соколова. Про його стан інформації у ГУР поки що немає. Начальник ГУР не став відповідати на питання, чи використовувалися для атаки на штаб чорноморського флоту Росії ракети західного виробництва.

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 17 травня 2024, 08:02 0

Українська армія продовжує захищати країну

Коментарі