Відповість 6 жовтня. Екс-гравець Monte забанен за ставки проти своїх команд

Джоел «joel» Холмлунд тимчасово дискваліфікований

Комісія з сумлінності кіберспорту (ESIC) вжила рішучих заходів щодо тимчасового усунення шведа Джоела «joel» Холмлунда, професійного кіберспортсмена, колишнього члена команди Monte, Godsent і Nigma Galaxy, від участі у всіх заходах члена ESIC у світлі наявних доказів, підтверджених Антикорупційний кодекс ESIC.

Стверджується, що Джоел Холмлунд, будучи професійним гравцем команди Godsent, порушив правила Антикорупційного кодексу ESIC, під час своєї участі у заході BetBoom Playlist Urbanistic та окремо в IEM Dallas 2023 (Europe Closed).

Після зіставлення та вивчення доказів Холмлунда було звинувачено у порушенні Антикорупційного кодексу ESIC, зокрема:

І Інші правопорушення, передбачені статтями Кодексу поведінки ESIC, наступним чином:

30 серпня 2023 року Холмлунду було вручено повідомлення про звинувачення, і йому було надано можливість відповісти. Заперечуючи звинувачення, ESIC зібрав додаткові докази, щоб оцінити правдивість його спростування.

Враховуючи серйозність звинувачень, нинішню активну участь Холмлунда у заході, пов'язаному з ESIC, а також задоволеним переконливими доказами, поданими в ході подальшого розслідування, ESIC вирішив усунути Холмлунда за допомогою повідомлення про відмову. Незважаючи на те, що припинення залишається чинним, ESIC залишається відкритим для переоцінки, якщо Холмлунд надасть нові докази до 6 жовтня 2023 року разом зі своїм адвокатом.

Тривалість санкції остаточно невідома. Все залежить від відповіді Холмлунда 6 жовтня.

Данііл Агарков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 20:09 3

Ріккі Хаттон поділився емоціями від бою