ЧИГРИНСЬКИЙ: «Ахметов міг би збудувати арену в Києві, але мріє про Донецьк»

Досвідчений футболіст дуже радий повернутися в Україну

36-річний центральний захисник «Шахтаря» Дмитро Чигринський, який повернувся до табору «гірників» влітку нинішнього року, розповів про те, що дуже радий знову бути в Україні, а також наголосив, що президент «гірників» Рінат Ахметов мріє повернутися до Донецька.

«З початку війни у мене всередині була ця дилема, бо я грав у футбол, робив те, що звик робити, чим займався все своє життя, але знав, що моя сім'я, мої батьки перебувають тут, в Україні, і це зовсім непросто».

«Коли у мене з'явився шанс повернутися, це було чудово. І, чесно кажучи, зараз я почуваюся дуже щасливим і пишаюся тим, що я тут побачив: люди настільки згуртовані, люди продовжують боротися, продовжують жити, вони такі оптимістичні, такі сміливі».

«Повернення до Донецька? Це мрія президента [Ріната Ахметова] та всіх людей тут, тому що з можливостями президента він міг би побудувати в Києві ще одну арену, стадіон чи ще щось. Але ми знаємо, звідки ми і де наш дім», - сказав Чигринський.

Зазначимо, що завтра у німецькому Гамбурзі «Шахтар» зіграє матч першого туру групової стадії Ліги чемпіонів проти «Порту».

Олексій Сливченко Джерело: Associated Press
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:48 8

Френк Воррен не впевнений, що обидва боксери захочуть виходити на другий бій

Коментарі