Олег ДАНЧЕНКО: «Повертатися у гру не боюся»

Захисник «Зорі» розповів про свій стан після інфаркту

Захисник «Зорі» Олег Данченко розповів про свій стан після інфаркту та очікування від матчів групового етапу Ліги конференцій.

- Зі здоров'ям все добре, повністю відновився. Свою готовність наразі оцінюю відсотків на 60, потихеньку набираю форму, все чудово. Відновлення тягнулося довго, тепер треба набирати кондиції.

- Чи є якісь обмеження від лікарів?
- Ніяких обмежень нема, працюю в загальній групі. Важко після семи місяців, але хочеться якнайшвидше повернутися за рахунок занурення в роботу.

- Чи відчуваєш якийсь страх перед поверненням на поле?
- Якщо чогось боятися, то нема сенсу продовжувати грати. Певний страх присутній, але це життя і ніхто не знає, що буде завтра. Тому вірю в найкраще!

- Як тобі було стежити за командою без можливості приєднатися до хлопців?
- Дивитися - це одне, а грати - інше. Так набагато більше відповідальності. Цікаво тримати високий рівень на дистанції. Так більше цінується і команда, і кожен гравець окремо.

- Що змінилося в робочому процесі зі зміною тренера?
- Команда хоче грати в атакувальний футбол. Потрібно навчитися приймати усе, що дає тренер. Впевнений, результат прийде.

- Які очікування від Ліги конференцій?
- Позитивні. Треба виходити на кожен поєдинок наче на останній. Будемо віддаватися на 100%, тоді буде результат. Футбол не обдуриш - результат будемо оцінювати за набраними очками.

- Що відчуваєш перед першим матчем проти «Гента»?
- Потрібно здобувати очки для України. Думаю, мотивувати нікого додатково не треба. Всі знають для чого і кого ми граємо. Тому будемо виходити на кожну гру і битися за нашу країну.

Нагадаємо, «Зоря» розпочне свій шлях у груповому етапі Ліги конференцій вже 21 вересня у поєдинку проти «Гента».

Дмитро Вербинський Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 19:02 16

Відбувся останній тур чемпіонату Німеччини з футболу