Баєр на останніх хвилинах вирвав нічию в матчі з Баварією

Підопічні Тухеля не змогли втримати переможний результат

Сьогодні, 15 вересня, стартував 4-й тур німецької Бундесліги.

Мюнхенська «Баварія» приймала леверкузенський «Баєр». Гра проходила на стадіоні «Альянц-Арена» у Мюнхені та завершилася з нічийним рахунком 2:2.

Рахунок у матчі на сьомій хвилині відкрила «Баварія»: четвертий гол у чемпіонаті Німеччини та 300-й у клубній кар'єрі провів англієць Гаррі Кейн, який вразив ворота головою. На 24-й хвилині гостям вдалося відновити рівновагу на табло. Ідеальний за точністю удар зі штрафного виконав захисник «Баєра» Алехандро Грімальдо.

Довгий час суперникам не вдавалося змінити ситуацію, але наприкінці матчу відбувся обмін ударами. Спочатку разючу атаку провела «Баварія», коли Леон Горецка відгукнувся на передачу Матіса Теля. Але в компенсований час «Баєр» все ж таки уникнув поразки: пенальті реалізував Ексекіель Паласіос.

Таким чином, мюнхенська «Баварія» допустила першу осічку з початку сезону і втратила шанс вийти в одноосібні лідери чемпіонату Німеччини. В активі двох команд наразі по 10 очок.

Бундесліга. 4-й тур. 15 вересня

Баварія - Баєр - 2:2

Голи: Кейн, 7, Горецка, 86 - Грімальдо, 24, Паласіос, 90+4.

Баварія: Ульрайх, Упамекано, Кім Мін Чже, Девіс, Горетцка, Кімміх (Мазрауї, 61), Лаймер (де Лігт, 85), Мюллер (Мусіала, 61), Санe, Кейн (Шупо-Мотінг, 85), Гнабрі (Тель, 70).

Байєр: Градецький, Фрімпонг (Адлі, 82), Та, Тапсоба (Гложек, 90), Коссуну, Грімальдо, Джака, Хофманн (Інкапіе, 90), Андріх (Паласіос, 46), Віртц (Амірі, 90), Боніфа.

Удари (у площину): 15 (9) - 12 (5)
Кутові: 7 - 4
Офсайди: 2 - 3.

Огляд матчу:

Турнірна таблиця Бундесліги

Дмитро Олійник Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 23:15 3

Жіночу збірну Канади звинуватили у шпигунстві

Коментарі