Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Виборів нового капітана Динамо ще не було»

Півзахисник «Динамо» – про наступні матчі

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський висловився про наступні матчі та своє потенційне капітанство.

- Уже був інсайд, що ви будете наступним капітаном «Динамо». Чи обрали вже в команді нового капітана?
- Ні, ще не було виборів. Я думаю, будуть перед грою. Такі розмови були в команді, але, зрозуміло буде перед самою грою. Чи є передвиборча програма? Ні, ні (Сміється). Поки не ознайомився з тим, як проводити передвиборчу кампанію.

- Зараз для команди головне - чемпіонат. Як проходить підготовка до «Ворскли«?
- Ми тільки вчора вранці приїхали. У нас учора було тренування, але не всі тренувалися. Уже сьогодні було таке основне тренування. Награвали деякі комбінації, як виходити з оборони під пресингом «Ворскли», як грати в атаці, як усередині поля.

У нас є ще повноцінні два дні, тому ми можемо підготуватися, зробити теорію, розібрати команду і в повній бойовій готовності підійти до матчу. Як я бачив, сьогодні головний тренер усіх міняв, тому ще неясно, хто гратиме в основному складі, а хто в запасі. Усі змінювалися, тому головний тренер розраховує на всіх.

- Яка оцінка вашого старту чемпіонату?
- Важко сказати, тому що ми зіграли тільки три гри. Прикрий програш із «Чорноморцем»... Я думаю, що ми програли через свою незібраність. Ми за день до гри приїхали, десь була втома після четверга і вийшли на гру незібрані, без концентрації. Пропустили гол, зрівняли, знову пропустили і врешті програли. Можна сказати, що результат 2:2 був би для нас удесятьох хорошим, але побігли уперед і програли.

- Який настрій у команди на цей відрізок?
- Настрій - бойовий. Не команда, а кожен сам має поставити питання, що він зробить на футбольному полі для результату. Звісно, у футболі все буває, але якщо кожен із нас викладатиметься на максимум, то спокійно зможемо один одному дивитись у роздягальні у вічі й не боятися.

Володимир Клепач Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:12 0

«Атлетіко» – один із головних претендентів на трансфер українця

Коментарі