Шахтар кличе на ЛЧ Кличків і Шольца, а ще заплатить Гамбургу 1,5 млн євро

Стали відомі найближчі плани «гірників» у груповій стадії головного єврокубку

Як відомо, матчі групової стадії Ліги чемпіонів сезону-2023/24 донецький «Шахтар» проведе на арені «Фолькспаркштадіон», яка є домашньою для «Гамбурга».

За використання стадіону німецький клуб отримає від українського порядку 1,5 мільйонів євро компенсації, хоча багато в цьому питанні залежатиме від того, чи вдасться «гірникам» збирати аншлаги на кожному з трьох номінально домашніх поєдинків.

«Гамбург» буде зобов'язаний підготувати арену та виконати всі вимоги до проведення матчів Ліги чемпіонів, описаних у 198-сторінковому каталозі УЄФА.

У «Шахтарі» впевнені, що підтримати команду збереться чимало співвітчизників. За оцінками, в околицях Гамбурга проживає близько 100 тисяч українців.

Також керівництво «гірників» надіслало запрошення для віп-осіб. Зокрема, відвідати поєдинки «Шахтаря» на груповій стадії Ліги чемпіонів було запропоновано Віталію та Володимиру Кличкам, для яких Гамбург є особливим містом у плані спортивної кар'єри. Також український клуб направив запрошення на адресу нинішнього канцлера Німеччини Олафа Шольца, який з 2011 до 2018 років був першим бургомістром Гамбурга.

Нагадаємо, суперниками «Шахтаря» по груповій стадії Ліги чемпіонів будуть «Барселона», «Порту» та «Антверпен».

Олексій Сливченко Джерело: Sport Bild
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 02:25 0

Орли у 7-му турі національного чемпіонату розібралися з Жил Вісенте – 5:1

Коментарі