ФОТО. У Мілані пройшла офіційна зустріч представників УАФ та FIGC

Від УАФ участь взяли Олексій Михайличенко та Вадим Костюченко

У Мілані, де відбувся кваліфікаційний матч Євро-2024 Італія - Україна (2:1), пройшла офіційна зустріч делегацій Української асоціації футболу та Італійської федерації футболу, в якій узяв участь Посол України в Італійській республіці Ярослав Мельник.

Від УАФ участь у зустрічі взяли перші віце-президенти Олексій Михайличенко та Вадим Костюченко, а також заступник генерального секретаря Ігор Грищенко. Італійську делегацію очолювали президент Італійської федерації футболу, віце-президент УЄФА Габріеле Гравіна та генеральний секретар Італійської федерації футболу Марко Брунеллі.

Під час зустрічі представники УАФ подякували італійцям за допомогу під час повномасштабного вторгнення росії в Україну загалом і, зокрема, за футбольну співпрацю, яка зміцнилася після лютого 2022 року.

Окремо представники УАФ попросили керівників італійської федерації передати подяку футбольним клубам Італії за те, що вони в перші місяці російського вторгнення приймали на своїх базах українські дитячо-юнацькі футбольні команди.

Також обговорювалося питання подальшого співробітництва між Україною та Італією в розвитку дитячо-юнацького футболу, організації та спільному проведенні різнопланових соціальних проектів.

ФОТО. У Мілані пройшла офіційна зустріч представників УАФ та FIGC

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 09:01 20

Чемпіонат Європи з футболу відбувається в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі