Динамо заявило Владислава Супрягу на чемпіонат України

Форвард пропустив увесь минулий сезон через травму

«Динамо» дозаявило нападника Владислава Супрягу на нинішній сезон після тривалої відсутності. Форвард перебуває у складі команди на офіційному сайті української Прем'єр-ліги.

Супряга у попередньому сезоні не зіграв жодного офіційного матчу за «Динамо». Після повернення з оренди із «Сампдорії» влітку 2022 року Владислав мав проблеми з тазостегновим суглобом та переніс операцію. Першу половину сезону гравець провів, відновлюючись від травми стегна, але взимку зазнав повторного пошкодження.

Перед початком передсезонної підготовки влітку 2023-го президент «Динамо» Ігор Суркіс, розповів, що Супряга пропустить старт чемпіонату. У червні функціонер зазначив, що відновлення 23-річного нападника займе 3-4 місяці. Зрештою, Владислав не потрапив до заявки на сезон української Прем'єр-ліги, яку клуб оприлюднив у липні.

На початку вересня форвард киян показав своє відновлення. Уже під час міжнародної паузи у вересні Супряга під 21-м номером з'явився у переліку гравців, яких «Динамо» заявило на сезон УПЛ.

Наразі невідомо, коли саме Супряга зможе зіграти за «біло-синіх» після тривалої перерви. Владислав не грав на клубному рівні в офіційному матчі з 6 лютого 2022 року у поєдинку «Сампдорії», а востаннє виходив на поле у червні 2022-го за молодіжну збірну України.

Дмитро Олійник Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 22:59 0

Іспанія виграла у Нідерландів з рахунком 2:1 у додатковий час

Коментарі