Владислав КАБАЄВ: «Динамо потрібно додати у психології»

Вінгер «Динамо» – про старт сезону

Вінгер «Динамо» Київ Владислав Кабаєв оцінив старт сезону у виконанні команди:

- Щодо «Динамо». Прокоментуй старт команди у чемпіонаті.
- Ну, дивіться, якщо заглянути у турнірну таблицю, то «Динамо» провело усього три гри. А у трьох команд, які перебувають у нагорі, по шість зіграних матчів. Якщо ми виграємо всі пропущені ігри - будемо на першому місці.

- В чому причина, що «Динамо» багато пропускає?
- Так, пропускаємо багато, але багато і забиваємо. Дуже молоді футболісти зараз грають у центрі оборони «Динамо». Дячуку - 20 років, а він вже грає в основі. На одній з ключових позицій. Знаю, як він після цих невдалих ігор засмучується, бо сам розуміє, що не можна таких помилок припускатися. Але хлопцю лише 20, тому треба трохи потерпіти. Повірте, він виросте в дуже гарного футболіста.

- В чому потрібно додати «Динамо»?
- Фізично ми готові. Можливо, у психології. Психологія у футболі відіграє дуже велику роль. Динамо показувало, що може виграти і чемпіонат, і кубок. Склад у нас плюс-мінус той же, що здобував ті перемоги. Психологія ‒ ось над чим треба працювати.

Якщо програємо, на «Динамо» йде великий тиск. Коли переглядаю, що пишуть в інтернеті, то на «Шахтар» такого тиску нема. А у нас багато молодих футболістів, яким потрібно дати час. Я так вважаю.

- Динамо у цьому сезоні нав'яже боротьбу «Шахтарю» за чемпіонство?
- Звичайно. Я в цьому переконаний.

Олег Дідух Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 17:35 0

Закарпатська команда знову виграла та відірвалася від «Металіста 1925»

Бокс | 19.05.2024, 11:37