ДУЛУБ: «Задоволений спарингом з Кривбасом»

Головний тренер черкащан прокоментував останній товариський матч своєї команди

Вересневу паузу в чемпіонаті УПЛ футболісти «Кривбаса» та ЛНЗ заповнили контрольним матчем, який завершився внічию (1:1).

Головний тренер черкащан Олег Дулуб в бесіді з кореспондентом Sport.ua розповів чи впоралися його підопічні з поставленими завданнями в спарингу:

- Я залишився задоволений поєдинком в Кривому Розі. Мені сподобався «Кривбас», передусім, бажанням грати швидко та агресивно. Не випадково, що підопічні Юрія Вернидуба посідають третє місце в УПЛ. І тому нічийний підсумок мене влаштував.

- Багато тренерів намагаються не звертати увагу на результати спарингів, які за своєю напругою сильно відрізняються від офіційних протистоянь:

- Не вірте цьому. Повірте, для керманича дуже важливий підсумок кожного матчу. Зокрема, для ЛНЗ вчорашнє протистояння в Кривому Розі було цінне в психологічному аспекті. Поки що наша команда виступає не так, як би того хотілося й важливо, аби хлопці знову повірили у свої сили.

- Але ж в останньому турі УПЛ ЛНЗ в гостях зіграв унічию зі срібним призером - «Дніпром-1»:

- Звичайно, здобуте в Ужгороді очко - важливе, проте мене далеко не все влаштовувало в діях підопічних. Перш за все, реалізація гольових моментів. Є ще над чим працювати.

- Спарингом з «Кривбасом» черкащани вже почали підготовку до наступного календарного поєдинку з одним з лідерів - «Рухом»?

- Ні. Для мене в Кривому Розі було важливо, аби футболісти після короткого відпочинку, а потім виснажливих триденних тренувань поступово вирівнялись в фізичних кондиціях, по-друге, кортіло переглянути деяких гравців на інших позиціях. А безпосередню підготовку до матчу з «Рухом» розпочнемо завтра.

- Тоді насамкінець, про кадрові питання в ЛНЗ:

- Все в стадії вирішення, як із запрошенням до тренерського штабу Олександра Грановського, так і з підсиленням гравцями з числа вільних агентів.

Дмитро Олійник Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:38 0

Колишній головний тренер збірної України дав прогноз на бій Усика проти британця