Соболенко назвала причину своєї невдачі у фіналі US Open

Аріна програла у безвольному стилі Коко Гофф

Аріна Соболенко пояснила свою поразку від американки Коко Гофф у фінальному поєдинку Відкритого чемпіонату США - 6:2, 3:6, 2:6.

«У першому сеті я непогано впоралася зі своїми емоціями. Я була зосереджена на собі, а не на вболівальниках або на тому, як рухається Гофф. Вона безумовно рухалася сьогодні просто неймовірно. Але в другому сеті я почала занадто багато думати, і через це почала втрачати свою силу. Після цього Гофф стала краще рухатися, а я почала пропускати багато простих м'ячів.

Хороша новина в тому, що я граю проти себе. Погано те, що я все ще відчуваю ці проблеми, граючи проти самої себе. Але це нормально. Буду працювати старанніше.

Гофф дуже добре рухалася і здорово захищалася, краще, ніж будь-хто інший. У другому сеті були ключові моменти, які я програла, і ці моменти допомогли їй перевернути гру. Далі це була просто її неймовірна гра в захисті. Але я сказала б, що саме через ці ключові моменти в другому сеті, де справа була більше в мені, ніж у Гофф, я програла цей матч», - заявила Соболенко на прес-конференції після зустрічі.

Юрій Остроумов Джерело: US Open
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі