БУЩАН: «Я вдячний тренеру, що довірив мені місце в воротах»

Воротар збірної України прокоментував поєдинок з англійцями

Сьогодні, 9 вересня, відбувся матч 5-го туру відбору до Євро-2024 у групі С між збірними України та Англії. Гра завершилась із рахунком 1:1.

Воротар збірної України Георгій Бущан, який з'явився сьогодні в стартовому складі збірної, прокоментував сьогоднішній матч з Англією.

- Про повернення у ворота збірної України:

«За збірну завжди грати особливо. Тому я вдячний тренеру, що довірив мені місце в воротах. У мене була травма, я наполегливо працював, щоб набрати кондиції. Провів гарні збори влітку, провів шість матчів, плюс в Стамбулі за заповнених трибун. Було приємно бачити стільки українців, їхню підтримку - гнали вперед і нічого не дозволили Англії зробити біля наших воріт».

- Про гол Англії в першому таймі:

«У центрі поля вони контролювали м'яч, пішла передача за спину. Захисник не встиг, на жаль, і футболіст Англії виходив сам на сам. Намагався реагувати, але не пощастило».

- Як потягнув м'яч після удару Сака:

«Я теж готуюся до матчу, дивлюся, як діють нападники. Більшість м'ячів, які Сака забивав - це було в дальній кут. Був до цього готовий, але й пощастило, що відбив у поперечину».

- Про гру збірної Англії:

«Це футбол, вони контролювали м'яч. Намагалися, щоб наша оборона тримала їх перед собою. В Англії гравці найвищого ґатунку, тому дуже сильно передбачати не доводиться. Вони індивідуально сильні, просто пощастило в тому моменті з ударом Сака, що я дістав м'яча».

- Про підготовку до гри з італійцями:

«Дуже мало часу до матчу - два дні. Гадаю, ми підготуємося до тієї гри. Будемо намагатися грати з такою самовіддачею, як і сьогодні».

Дмитро Олійник Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 липня 2024, 03:05 2

Лондонська команда провела товариський матч