Рохан Бопанна у фіналі US Open проявив спортивну поведінку

Індійський тенісист здав розіграш після помилки рефері

У фіналі US Open 2023 у парному розряді індійський тенісист Рохан Бопанна показав приклад спортивної поведінки після помилки рефері у третьому сеті.

За рахунку 2:4 напарник Бопанни Меттью Ебден, пробиваючи крос, влучив індійцю у правий лікоть, від якого м'яч зрикошетив через сітку і приніс Бопанні та Ебдену очко. Рефері не помітив дотику, однак сам Бопанна повідомив про це і здав розіграш.

«Коли Метт пробив, то м'яч влучив мені у лікоть. Не думаю, що хтось це побачив, тож я повідомив про це сам. Таким я був всю свою кар'єру і відчуваю, що якщо щось неправильно, - не має значення, який рахунок, або що відбувається в матчі, - якщо щось неправильно, то це неправильно. Я одразу пішов до рефері та сказав, що м'яч зачепив мене. Думаю, вона також не відразу зрозуміла, що сталося», - сказав Бопанна.

«Єдиним на стадіоні, хто бачив торкання, був я, тому що я був просто за тобою. Тож я побачив, як м'яч трохи зрикошетив», - додав Ебден.

Нагадаємо, що Джо Солсбері та Раджив Рам стали першими у Відкриту Еру та першими за більш ніж сто років тенісистами, які виграли US Open тричі поспіль.

Олександр Шарадкін Джерело: ATP Tour
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 19 травня 2024, 16:26 2

У відборі до ґрунтового мейджору зіграють п'ять представників України

Бокс | 19 травня 2024, 11:37 35