Петраков відчитав журналіста за дивне запитання після матчу з Туреччиною

Головний тренер збірної Вірменії вважає, що не потрібно оцінювати роботу наставника «з дивана»

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков у своєму стилі відповів на одне із запитань на пресконференції після матчу кваліфікації Євро-2024 проти команди Туреччини (1:1).

- Питання про Вахана Бічахчана. Чи була пов'язана його заміна з тим, що він отримав травму. Тому що ми бачили, що в нього були проблеми з рукою. Якщо ні, то чому так склалося, що був замінений саме він, а не Лукас Селарраян?
- Чому? Тому що я головний тренер. Питання трохи дивне, якщо сказати відверто. Я приймаю рішення, десь виходить, десь помиляюся, я ж беру на себе відповідальність. А коли ви сидите і не перебуваєте під тиском, то вам здається, що можна було зіграти так чи інакше. Коли люди сидять на дивані і кажуть, як потрібно зіграти, які зробити заміни - вважаю, це неправильно.

У нього боліла рука, він втомився. У мене є хороший футболіст, його друг Артур Серобян. Молодий футболіст, який перейшов у португальський чемпіонат. Я довірив, дав йому можливість вийти на заміну. Що я зробив неправильно чи погано?, - сказав Петраков.

Володимир Клепач Джерело: Sportball24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 14:33 0

Гіоргі Майсурадзе залишить «Динамо» Тбілісі

Коментарі