Збірна України U-19 зіграє вирішальний матч групового етапу на Євро-2023

6 вересня українська команда змагатиметься з Фінляндією

6 вересня збірна України з футзалу U-19 змагатиметься проти однолітків із Фінляндії в матчі 3-го туру групового етапу чемпіонату Європи з футзалу серед юніорів. Поєдинок відбудеться в хорватському Поречі, початок - о 14:00 за київським часом.

Збірна України в першому турі програла Італії з рахунком 1:2. У другому турі «синьо-жовті» перемогли словенців - 4:2. Збірна Фінляндії зазнала двох поразок: 2:4 від Словенії та 0:5 від Італії.

Україна пройде до півфіналу, якщо виграє у Фінляндії. Нічия влаштує «синьо-жовтих», якщо Словенія не обіграє Італію. Україна теж вийде в наступний етап, якщо програє з різницею в один гол, і Словенія теж програє. Якщо Україна програє з рахунком 4:2, вона все одно пройде далі, якщо Словенія програє з рахунком 1:0, 2:1 або з різницею більш ніж в один гол. Україна фінішує першою, якщо виграє у Фінляндії, а Італія програє Словенії з різницею в один-два голи або з рахунком 3:0.

Склад збірної України:

Воротарі: Дмитро Дяченко, Костянтин Рафальський (обидва - Кардинал-Рівне), Іван Бєлімов (Чорне море)

Польові гравці: Вадим Тютюрай, Максим Малиновський, Дмитро Скибчик (усі - Кардинал-Рівне), Ілля Приходько, Іван Дроздов, Дмитро Федик (усі - Ураган), Денис Сніцаренко (SkyUp Futsal), Дмитро Рибіцький (Футзал Щецин, Польща), Андрій Єлішев, Владислав Ткаченко (обидва - Ред Девілз, Польща), Ігор Пелецький (Вікінгай, Литва), Роман Татумірак (Юнайтед Помеція, Італія)

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 20:29 11

Матч лідерів чемпіонату України відбудеться 11 травня