Журналіст: кількох арбітрів викликали в поліцію і відсторонили від роботи

Під підозрою 8 арбітрів та асистентів, а також 2 спостерігачі арбітражу

Дніпровське управління поліції міста Києва для проведення слідчих дій викликало кілька українських футбольних арбітрів та асистентів, а також двох спостерігачів арбітражу.

Журналіст Костянтин Андріюк у своєму телеграм-каналі повідомив, що йдеться про фігурантів двох матчів Першої ліги сезону-2017/2018 «Жемчужина» - «Рух» і «Колос» - «Полтава». Це арбітри та асистенти Дмитро Кривушкін, Геннадій Литвинов, Євген Гашков, Євген Петренко, Юрій Іванов, Денис Романов, Андрій Семенов, Олександр Солов'ян, а також спостерігачі арбітражу Віталій Дяденко та Євген Абросимов.

Усіх офіційних осіб, які працювали на згаданих матчах, викликано до поліції під час досудового розслідування в межах кримінального провадження за ст. 190, ч.3 Кримінального кодексу України «Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки».

Комітет арбітрів УАФ відреагував на звернення з поліції оперативно й офіційно повідомив усіх згаданих співробітників про відсторонення від виконання обов'язків на час проведення слідчих дій.

Юрій Остроумов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 22 травня 2024, 08:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі