Іван РЕДКАЧ: «Рефері витягнув Усика за яйця»

Українець розкритикував суддівство бою Усика з Дюбуа

Український боксер Іван Редкач прокоментував удар нижче пояса, який пропустив Олександр Усик у п'ятому раунді поєдинку з британцем Даніелем Дюбуа.

Рефері бою, як відомо, визнав удар нелегітимним, тоді як команда британця і сам Даніель заявили, що удар був у рамках правил. Усик, нагадаємо, виграв бій технічним нокаутом у 9-му раунді.

«Я б повірив, якби Усик сказав, що захист від удару піднявся/закрутився і притиснув ділянку паху, або що удар припав на ділянку живота нижче від пупка/області пояса, але те, що наговорив Усик зі своєю командою, в жодну книгу з анатомії не лізе. Рефері - полум'яний привіт, витягнув, так би мовити, за яйця Усика.

Треба змінювати систему вибору суддів і рефері. Перетворили бокс на якусь систему грошового обороту - корупція, махінації тощо. Акту Мохаммеда Алі не те щоб не дотримуються, а відкрито порушують усі «шуліки» навколо боксерів. Загалом, питання ціни.

Одну й ту саму картину кожен може бачити по-різному. Але в боксі, не завжди, звісно, але часом ця картина змінює свій кут огляду залежно від симпатій, $$$, рівня життя і привілеїв. Обсмоктувати цю історію можна довго, але суть залишиться одна - немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про вкрадені перемоги», - написав Редкач у фейсбук.

Юрій Остроумов Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 09 травня 2024, 19:51 11

Мегафайт відбудеться 12 травня

Коментарі