Серхіо РОМЕРО: «Я прихильник Расінга, але сьогодні захищаю кольори Боки»

Воротар «Боки» розповів, чому не святкував вихід своєї команди до півфіналу Кубка Лібертадорес

Воротар аргентинської «Боки Хуніорс» Серхіо Ромеро розповів, чому не святкував вихід своєї команди до півфіналу Кубка Лібертадорес 2023 року перемогою в серії пенальті над також аргентинським «Расінгом».

«Я не можу святкувати, бо я прихильник «Расінга», але сьогодні захищаю кольори «Боки». Дуже змішані почуття. Іду з болем і смутком. Мені не подобається, що люди мене лають. Усі знають, що я вболівальник «Расінгу», але сьогодні я граю за «Боку» і маю робити все заради кращого для «Боки». Для цього я прийшов до клубу - довести, що мене рано списувати. І щодня я намагаюся робити те, що найкраще для «Боки».

Не дивно, що я не святкував, бо я вболівальник «Расінгу» і кохаю цей клуб. Це моя дійсність. Але сьогодні я був по інший бік, мав намагатися для «Боки», робити сейви та залишити свої ворота в недоторканності. Тому я щасливий, але водночас мені сумно», - сказав Ромеро.

36-річний Серхіо Ромеро - вихованець «Расінгу», з якого 2007-го року виїхав до Європи, де виступав за нідерландський «АЗ», італійські «Самподорію» та «Венецію», «Монако» з чемпіонату Франції та англійський «Манчестер Юнайтед». ». 2022-го року він повернувся до Аргентини, де виступає за «Боку Хуніорс».

«Расінг» та «Бока Хуніорс» входять до так званої «Великої п'ятірки» - п'яти найтитулованіших аргентинських команд. Між собою вони найважливіші суперники.

Олександр Шарадкін Джерело: Tyc Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 01:30 0

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії