КАРРАГЕР про Челсі: «Щоб боротися з Ман Сіті їм потрібно ще чотири гравці»

Відомий спортивний аналітик висловився про трансферну політику лондонців

Колишній захисник «Ліверпуля» Джеймі Каррагер вважає нераціональними трансферні витрати «Челсі».

«Слід зазначити, що «Челсі» справді мене вразив у перших двох матчах нового сезону АПЛ. Думаю, вони добре зіграли і проти «Ліверпуля», і проти «Вест Хема».

Але за таких витрат здається дивним, що мало хто ставить «Челсі» у четвірку найкращих. Це не означає, що цього не станеться, але мало хто каже, що команда за такої кількості витрачених грошей фінішує в топ-4.

Попри те, що вони справили на мене гарне враження на початку чемпіонату, якщо ви запитаєте мене, скільки гравців їм потрібно, щоб кинути виклик «Манчестер Сіті» - я все ще думаю, що їм потрібен воротар. Я, як і раніше, вважаю, що їм потрібен топовий центральний захисник, адже Тіаго Сілві вже 38 років.

Я не думаю, що «Челсі» має чистого бомбардира. Їм не обов'язково має бути центрфорвард - у «Ліверпуля», наприклад, цю роль виконує Мохамед Салах, який грає на правому фланзі.

Але якщо подивитися на ці важливі позиції, все ще здається, що потрібно ще чотири гравці лише для того, щоб боротися з «Манчестер Сіті», і це здається неправильним з огляду на кількість витрачених грошей», - сказав Каррагер».

Наступний матч «Челсі» зіграє у третьому турі АПЛ проти новачка ліги «Лутона», початок матчу 25 серпня о 22:00.

Дмитро Олійник Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 05:31 4

Карло відповів на питання про спірне рішення арбітра на останніх хвилинах матчу