ВІРТ: «Думаю, свій гол динамівці Бешикташу заб'ють»

Ексгравець збірної України – про матч «Динамо» у плей-оф Ліги конференцій

Сьогодні, 24 серпня, в Бухаресті динамівці Києва в першому поєдинку кваліфікаційного плей-оф раунду Ліги конференцій прийматимуть турецький «Бешикташ». Початок - о 20:00 за Києвом.

В коментарі Sport.ua своїми очікуваннями від протистояння в столиці Румунії поділився колишній гравець національної збірної України Юрій Вірт:

- Думаю, що свій гол «Бешикташу» динамівці заб'ють, а от чи зуміють зберегти свої ворота недоторканими - сумніваюсь. На жаль, останнім часом гра киян в обороні це головний біль не тільки тренерського штабу, а й численних уболівальників. Все ж, залишається сподіватися, що досвідчений керманич Мірча Луческу зупинить свій вибір, як на ефективній тактичній схемі, так й на гравцях, які виконуватимуть настанови, передусім, при захисті власних володінь.

Переконаний: з налаштованістю проблем не буде, адже динамівці чудово знають, що для них головне завдання - пробитися до групового етапу. Що буде у випадку невдачі - можна тільки здогадуватися.

Ось чому сьогодні важливо перемогти хоча б з мінімальною перевагою в рахунку, аби створити певний запас міцності. Інакше в Стамбулі в матчі-відповіді буде складно чинити опір господарям, яким гарантована шалена підтримка вболівальників.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 04 серпня 2024, 07:01 10

3 серпня збірна України з фехтування виборола золото Олімпіади-2024 у Парижі

Коментарі